Itä-Hämeen Autoteknillinen Yhdistys ry

Tapahtumat 2010

 

14.01.2010 tutustuminen tavaratalo Kärkkäinen, Lahti

Erityisesti kiinnostusta herätti tavatalon yhteydessä toimiva Varikko, joka on erikoistunut autojen pikahuoltoon ja varaosamyyntiin. Juha Kärkkäisen 1988 perustamaa yritystä esitteli myymäläpäällikkö Kari Lehtinen ja Varikon toimintaa huoltopäällikkö Jani Juttula. Tilaisuuden kutsujana ja järjestäjänä oli Lahden Autoteknillinen Yhdistys.

25.02.2010 vuosikokous, Heinolan Auto-opisto

11.03.2010 Mega-Auto Oy, Lahti

LATY oli kutsunut meitä tutustumaan kanssaan autotaloon, jossa isäntinä taloa esittelivät toimitusjohtaja Tapani Suontama, korjaamopäällikkö Antti Meronen ja AutoFennica Oy:stä huoltopäällikkö Vesa Mölkänen.

27.03.2010 haastepilkkikilpailu Lahden Alasenjärvellä

Kisojen haastajana ja järjestäjänä toimi Lahden Autoteknillinen Yhdistys. Viisihenkiset 2 joukkueet Heinolan ja Lahden yhdistyksistä sekä Kuusakoski Oy:stä kisasivat yhdistyksemme lahjoittamasta kiertopalkinnosta, joka tänä vuonna kiiltelee Kuusakoski Oy:n piirongin päällä. Samassa yhteydessä pilkittiin IHATYn perhepilkkikilpailu ja voittoisa oli Pertti Varjosen perhe viimevuotiseen tapaan.

14.04.2010 retki eduskuntaan ja 15.04.2010 ladyjen kevätretki Kirkkonummelle

Näihin LATYn retkiin oli tilaisuus myös itä-hämäläisillä osallistua ja joitakin jäseniä olikin matkoilla mukana.

29.04.2010 Pelaser Oy ja Kerkes Oy, Kuortti

Tutustuimme Pelaser Oy:öön, jonka erikoisalana ovat laserleikatut teräslevyt ja ohutmetalliosat. Kerkes Oy oli toinen tutustumiskohteemme. Tämä yritys valmistaa maankuuluja saunakiuaskiviä, joista jokainen vierailija saikin mallikappaleen mukaansa.

25.05.2010 KH-Print, Hartola

Hartolan puuhakas Raimo Asikainen oli järjestänyt tutustumiskohteeksemme KH-Print Oy painotalon, jossa ovat syntyneet mm. Lordin fanipaidat. Painovauhti oli hengästyttävää ja moninen vaiheineen herätti suurta mielenkiintoa. Illan päätteeksi kahvittelimme upeassa Tainionvirran maisemassa Gasthaus Koskenniemen isäntäparin esitellessä yrityksensä toimintaa.

01.09.2010 syyskauden avaus Vasikkasaaressa

Heinolan Pursiseuran majalle Vasikkasaareen veneiltiin kahdella aluksella Jari Kettula ja Teijo Lavio kippareina. Perillä lämmitettiin sauna, keiteltiin kahvit ja paistettiin makkarat. Kisaa käytiin tikanheitossa ja ilmakivääriammunnassa. Kolmen kärki kisoissa: tikanheitto ilmakivääriammunta Toivo Kultanen Matti Virkkunen Pertti Varjonen Pertti Varjonen Teijo Lavio Toivo Kultanen

16.09.2010 O.K.Auto Oy, Kouvola

Autotalon yrityshistoriaa ja eri toimintoja esitteli paikallisjohtaja Timo Tuominen, varaosamyynnin esitteli Jouko Mononen ja automallit myyntipäällikkö Vesa Alastalo. Tutustuimme uusiin Toyota -malleihin, erityisesti uuteen Auris täyshybridiin. Isäntäväki kestitsi meitä hienolla buffet -tarjoilulla.

28.10.2010 Kepun Auto, Heinola

Kepun Auto on perustettu jo vuonna 1973 ja tänä vuonna sitä on laajennettu huomattavasti. Korjaamo on varustettu nykyaikaisin laittein, joita meille esitteli kolme laite-edustajaa. Isäntäväki oli järjestänyt hienon vastaanoton ja yhdistyksen jäseniä oli isolla joukolla tutustumassa tähän perheyritykseen.

11.11.2010 Scandic -hotelli, Vierumäki

Olimme kutsuneet Lahden Autoteknillisen yhdistyksen tutustumaan kanssamme uuteen 3 Scandic -hotelliin ja Urheiluopiston muuhun tarjontaan. Esittelijänä toimi myyntineuvottelija Jussi Kortepuro. Urheiluopiston laajaa aluetta kartoitimme linja-autosta käsin ja poikkesimme Vierumäki- Areenalle puttailemaan ja lyömään muutaman harjoituslyönnin golf-halliin. Hotellin kokoustiloihin ja viihdekeskukseen ja huoneisiinkiin pääsimme kurkistamaan ja tilaisuuden päätimme kahvitteluun. Osallistujia oli yli 50.

09.12.2010 Hennalan varuskunta

Lahden Autoteknillinen Yhdistys oli kutsunut meidät tutustumaan Hämeen Rykmenttiin Hennalaan. Kuljetusalan koulutuksesta sekä tutkimus- ja kehitystoiminnasta sekä raskaan kaluston tekniikasta kertoi ansiokkaasti ins.majuri Jukka Karhi. Myös pääsimme tutustumaan Puolustusvoimien kuljetuskalustoon.